Jaim Design

16 november 1992-2022, gedenkwaardige dag, 30 jarig bestaan.

Gedenkwaardig dag: 16 november 2022 is mijn kantoor 30 jaar actief in Almere. Met als slogan: Belastingaangifte doen, geen paniek! begon Assurantie-Financieel Adviesbureau Kokkeel in 1992 aan het C van Eesterenplein in Almere Buiten. Eveneens liep ook nog een assurantieportefeuille waarvan in 2007 afscheid is genomen. In 1997 werd het 5 jarig bestaan (in Almere) gevierd. Iedere klant kreeg een pen waarop de 5 sierlijk stond vermeld.
1 mei 1987 is het kantoor gestart in Oud Gastel-Roosendaal.

Door familiaire omstandigheden werd het kantoor in afgeslankte vorm voortgezet aan de S van Ravesteynstraat (142). Februari 1999 volgde de verhuizing naar de Septemberstraat (seizoenbuurt), alwaar nog steeds gevestigd.
Uiteindelijk kon hierdoor het kantoor worden uitgebreid. Samen met de kinderen en toenmalig partner werd de belastingaangifte periode jaarlijks met succes afgewerkt.

In 2003 werd FinAdKo Consultancy opgericht en werden de activiteiten uitgebreid met het voeren van administraties voor bedrijven en zzp-ers alsmede opstellen van jaarrekeningen. Het is altijd prettig je ervaringen met nieuwe ondernemers te kunnen delen en deze te behoeden voor eventuele valkuilen.

Thans is FinAdKo Consultancy – Administraties bestemd voor de zakelijke markt (ZZP-MKB- Kleine ondernemers).
Belastingadviesbureau Kokkeel richt zich op de particuliere markt, waaronder de jaarlijkse belastingaangiften, toeslagen berekening.

Ik dank alle trouwe klanten, met de klanten van het eerste uur want die zijn er, voor het vertrouwen. Ik ga gewoon op dezelfde voet verder. Zolang mijn gezondheid het toe laat ga ik gewoon verder. Wellicht wordt de werkwijze enigszins anders, minder bezoeken en meer online, daarover volgt nog bericht.
Nogmaals dank!
Paul Kokkeel