Jaim Design

Over ons

Na 14 jaar gewerkt te hebben in het marktonderzoek besloot Paul Kokkeel in 1987 het roer om te gooien.
Als assurantiekantoor in Roosendaal werd, naast adviezen in hypotheken en verzekeringen, ook de particuliere inkomstenbelastingaangifte geregeld. Op dat moment was het nog een aanvullende dienst.

Na opbouwen van ervaring bij een advieskantoor verhuisde Paul in 1992 naar Almere Buiten. Aldaar werd op 16 november 1992 Assurantie-financieel Adviesbureau Kokkeel opgericht. Met de slogan: “belastingaangifte doen? Geen paniek!” werd de particulier markt benaderd.
Vanuit deze markt alsmede de verzekeringsklanten kwam het verzoek om administraties van bedrijven te regelen. In 1996 was de 1e administratieklant een feit en ontstond groei.

Om die reden volgde in 2004 een splitsing binnen het kantoor. Belastingadviesbureau Kokkeel voor de particuliere markt. FinAdKo Consultancy de zakelijke markt, alsmede adviezen op juridisch terrein. (incasso, bij scheidingen, faillissement, bedrijf in problemen).

Inmiddels is aan de naamgeving van FinAdKo Consultancy, administraties toegevoegd.

U zoekt een deeltijd administrateur/consultancy?

Ook dat is mogelijk. Het komt immers steeds vaker voor dat u als ondernemer wel de nodige administratieve zaken te verwerken heeft, maar dat dit bijvoorbeeld voor één of twee dagen, of zelfs maar een halve dag werk per week of maand is.
Wij kunnen u op dat gebied (eventueel op locatie) van dienst zijn met uitstekende kennis van zaken.

Alvorens met een klant in zee wordt gegaan, wordt altijd een 1e kennismakingsgesprek gehouden. Op deze manier kan men aan elkaar wennen.

Maak dus een “vrijblijvende” afspraak. Ga naar het contactformulier!